Cel mai bun browser pentru Windows 8

E greu sa spunem care este cel mai bun browser pentru Windows 8. Eu folosesc acest sistem de operare inca din noiembrie 2011, de la versiunea Developer Preview. In tot acest timp am avut ocazia sa testez mai toate browserele, fie ele cunoscute, fie necunoscute, mai exact cele din lista aceasta.

Ca si pe Windows 7, eu raman fanul browserului Google Chrome. De altfel, a fost primul dupa Internet Explorer care s-a updatat la versiune pentru interfata Metro.

Sigur, si browserul Firefox a anuntat acest lucru, dar inca se mai lucreaza la versiunea Metro.

Google Chrome nu este un browser perfect, dar fata de celelalte a inceput sa evolueze tot mai mult. Opera nu mai tine pasul cu evolutia, Firefox parca nu mai revolutioneaza nimic, asa ca browserul celor de la Google mi se pare cel mai bun browser pentru Windows 8.

Daca vorbim de HTML5, s-au facut foarte multe teste prin care se vede clar ca browserul de la Google face diferenta.

Parerea mea este ca este unul dintre cele mai rapide browsere la momentul actual. Mai sunt si cateva browsere necunoscute, de genul Maxthon, insa nu au atat de multe extensii dezvoltate ca cei de la Google.

Si, la ce bun un browser care nu poate fi customizat?

In plus, sunt mare fan al serviciilor Google, mai ales optiunea de sincronizare. Practic, daca am parole salvate sau daca am salvate la favorite cateva site-uri, oriunde m-as duce si m-as loga pe un calculator instalat cu un Google Chrome pot avea acces la datele mele personale.

Mi se pare cea mai buna solutie a celor de la Google. In trecut am incercat si widgeturile de la Opera, dar nu m-au ajutat deloc la sincronizare, asa ca am renuntat.

Eu recomand sa folositi pe Windows 8 browserul Google Chrome. Pentru mine este cel mai rapid si cel mai bun browser, pentru voi poate ca nu. Ramane sa alegeti voi.

 

Cei care au vizitat articolul "Cel mai bun browser pentru Windows 8" au cautat:

 • ce browser e bun pentru windows 8.1
 • cel mai bun activator pentru windows 8
 • cel mai rapid windows
 • cel mai bun browser de internet pentru windows 8
 • cel mai bun browser
 • brower pentru win 8
 • ssd pentru windows 8
 • cel mai rapid browser 2013 wind 8
 • cel mai bun browser pt win 8
 • cel mai bun browser de internet pt windows 8

Comments

 1. Android says

  Si eu la fel ca tine, sunt fan Google Chrome, chiar daca multa lume spune ca deja are multe bug-uri si ca Firefox este mai bun. In primul rand Chrome imi inspira mai multe incredere pentru ca este de la Google si ca atare nu are cum sa fie cu probleme prea mari.

 2. Aniela says

  Eu cred ca odata cu W8 este nevoie si de un browser pe masura, poate chiar mai bun decat Chrome.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>